Nytt badrum med Lunds Kakelvaruhus

Tio steg till ditt drömbadrum

Vi på Lunds Kakelvaruhus älskar att renovera badrum. Vi vet samtidigt att våra kunder inte känner likadant. Precis som du älskar de däremot att få ett nytt badrum, vilket inte direkt är samma sak.

Att renovera badrum är antagligen den renoveringstyp som både är fysiskt jobbigast och som kräver mycket koordination med de många olika yrkesgrupper som är involverade i ett badrumsrenoveringsprojekt. Förutom rivning och snickeri krävs certifierade rörläggare och elektriker och givetvis behöriga och duktiga plattsättare.

Hos Lunds Kakelvaruhus behöver du inte bry dig om detta överhuvudtaget. Det sköter vi.

Här får du inte bara professionell vägledning och hjälp i din beslutsprocess och problemfri projektledning av samma kontakt. De hantverkare som kommer hem till dig och utför arbete kommer från våra partners Lunds Kakelvaruhus Montage, VVS-cirkeln och Lunds Eltjänst. Det är således ingen risk att en yrkesgrupp uteblir och därmed fördröjer arbetet, vilket annars kan vara fallet.

Vägen till ditt nya badrum

Här intill hittar du en kortfattad beskrivning av den process som tar dig till ditt nya badrum. Vi vet samtidigt att du egentligen mest är intresserad av att det blir precis som du drömt om, och att arbetet blir korrekt utfört och i tid!

Du har kommit helt rätt. Du är i trygga händer och vi hjälper dig hela vägen in i kaklet.

Välkommen till Lunds Kakelvaruhus!

 • 1

  Din idé

  Hur ser ditt drömbadrum ut? Kanske har du en tydlig idé om vilket kakel, vilka färger och funktioner ditt badrum ska ha. Vi hjälper dig förverkiga din dröm.

 • 2

  Idén blir till ritning

  Kom till oss i vår butik. Vi kan rekommendera och hjälpa dig hitta den typ av kakel, klinker och inredning som passar dig och dina behov.

 • 3

  Du får offert

  Vi räknar på din renovering och återkommer med en skriftlig offert inom en vecka. Badrumsinredningen offereras separat.

 • 4

  Du bestämmer

  Vi redigerar offerten efter dina ev. justeringar och, och det behövs, åker vi hem till dig och ser över ditt nuvarande badrum. Vill du, så beställer du bara delar av offerten.

 • 5

  Ordern är klar

  Vi bokar in ett personligt möte, går igenom din beställning och bokar önskat start- och slutdatum. Ordern fungerar även som ett arbetsunderlag.

 • 6

  Vi etablerar och river ut

  Vi kommer på avtalad tid, etablerar skydd och pluggar befintlig utrustning. Det gamla badrummet rivs ut och det nya monteringsmaterialet levereras.

 • 7

  Vi förbereder underarbetet

  Vi förbereder underlaget med de åtgärder som krävs för el, VVS och plattsättning för att få ett korrekt underarbete.7

 • 8

  Vi monterar tätskikt & keramik

  Tätskikt monteras på golv och väggar. Därefter kaklas badrummet. Samtala gärna med vår montör på plats.

 • 9

  Vi monterar inredning

  Nu är det dags att montera inredningen. Rörläggaren kontaktar er för information om var ni vill ha knoppar, krokar och inredningar.

 • 10

  Slutfinish

  Elinstallationer monteras. Till sist utförs, beroende på din beställning, målning och montering av lister och foder.