Fem bra anledningar att välja

LUNDS KAKELVARUHUS

Helhetslösningar

Vi har ett brett sortiment med kakel och klinker med tillbehör. Vi kan ta hand om hela din renovering och via oss kan du köpa ett komplett nytt badrum – från idé till verklighet.

 

Kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

Vi kan erbjuda kvalitetsprodukter till ett konkurrenskraftigt pris. Det beror på att vi, sedan många år, har goda relationer och samarbeten med ledande leverantörer
i Sverige och Europa.

 

Garanti

Vi garanterar att du väljer ett tryggt sätt att renovera ditt badrum på. Våra montörer är certifierade och medlemmar i plattsättarnas branschorganisation PER. Vi lämnar också 10 års garanti på tätskiktet.

 

Bred erfarenhet

Vi har bred erfarenhet och många referensjobb. Sannolikt även i ditt område. Våra montörer är ett sammansvetsat gäng som med glädje levererar enligt era förväntningar.

 

En kontaktperson

Du har bara en kontaktperson under hela badrumsrenoveringen, från start till mål. Det gäller även om vi förmedlar allt hantverk, el, VVS, snickeri, måleri och plattsättning.

 

Certifikat

Vi är certifierade montörer och medlemmar i Byggkeramikrådet. Vi överlämnar ett kvalitetsdokument efter färdigställd entreprenad.

 

 

 

 

1

Din idé

Hur ser ditt drömbadrum ut? Kanske har du en tydlig idé om vilket kakel, vilka färger och funktioner ditt badrum ska ha. Vi hjälper dig förverkiga din dröm.

2

Idén blir till ritning

Kom till oss i vår butik. Vi kan rekommendera och hjälpa dig hitta den typ av kakel, klinker och inredning som passar dig och dina behov.

3

Vi offererar

Vi räknar på din renovering och återkommer med en skriftlig offert inom en vecka. Badrumsinredningen offereras separat.

4

Du beslutar

Vi redigerar offerten efter dina ev. justeringar och, och det behövs, åker vi hem till dig och ser över ditt nuvarande badrum. Vill du, så beställer du bara delar av offerten.

5

Vi lägger en order

Vi bokar in ett personligt möte, går igenom din beställning och bokar önskat start- och slutdatum. Ordern fungerar även som ett arbetsunderlag

6

Vi etablerar och river ut

Vi kommer på avtalad tid, etablerar skydd och pluggar befintlig utrustning. Det gamla badrummet rivs ut och det nya monteringsmaterialet levereras.

7

Vi förbereder underlaget

Vi förbereder underlaget med de åtgärder som krävs för el, VVS och plattsättning för att få ett korrekt underarbete.

8

Vi monterar keramik

Tätskikt monteras på golv och väggar. Därefter kaklas badrummet. Samtala gärna med vår montör på plats.

9

Vi monterar inredningen

Nu är det dags att montera inredningen. Rörläggaren kontaktar er för information om var ni vill ha knoppar, krokar och inredningar.

10

Vi gör slutfinish

Elinstallationer monteras. Till sist utförs, beroende på din beställning, målning och montering av lister och foder.